Η Εταιρεία μας

Η εταιρεία «ALU-STYLE» δραστηριοποιείται στο χώρο του αλουμινίου και των σιδηροκατασκευών με απόλυτη επιτυχία.

Με οδηγό την πολυετή εμπειρία μας στο χώρο, η εταιρεία μας ασχολείται με κουφώματα αλουμινίου ενεργειακά και μη, πόρτες ασφαλείας, κάγκελα αλουμινίου, κατασκευές σιδήρου παντός τύπου, πτυσσόμενες ασφάλειες, ρολά, σίτες, καθώς και πόρτες εσωτερικές.

Με υλικά και τεχνική της υψηλότερης δυνατής ποιότητας είμαστε πάντα σίγουροι για το έργο που παραδίδουμε στον πελάτη. Είμαστε υποστηρικτές των νέων τεχνολογιών και της υψηλής αισθητικής. Οποιαδήποτε κι αν είναι η απαίτησή σας εμείς έχουμε τις κατάλληλες προτάσεις για εσάς.

Η έκθεση μας είναι από τις αρτιότερες και τις πιο εξελιγμένες που υπάρχουν στο χώρο και καλύπτει κάθε απαίτηση για την πλήρη παρουσίαση των συστημάτων αλουμινίου της εταιρείας μας. Επισκεφτείτε τον άνετο και όμορφο χώρο μας στο Κερατσίνι, Λεωφόρος Γρηγ. Λαμπράκη 443, για να μας γνωρίσετε και να δείτε τη δουλειά μας από κοντά. Στην έκθεση μας θα εξυπηρετηθείτε από καταρτισμένο προσωπικό, πρόθυμο να σας βοηθήσει να επιλέξετε τα κατάλληλα κουφώματα, βάσει των αναγκών και της αρεσκείας σας.

Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε!