ΡΟΛΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Ρολά αλουμινίου ελαφρού ή βαρέως τύπου, συμβατικά ή θερμοδιακοπτόμενα, χειροκίνητα ή ηλεκτρικά. Η λειτουργία τους είναι αθόρυβη, κατασκευάζονται σε όλα τα χρώματα, παρέχουν πολλές λύσεις ασφάλειας και δυνατότητα κάλυψης πολύ μεγάλων ανοιγμάτων. Συνεργάζονται με όλες τις σειρές και τύπους κουφωμάτων.

Η κίνηση των ρολών μπορεί να γίνει: χειροκίνητα (με ιμάντα, με κορδόνι, με μειωτήρα ιμάντα ή με μανιβέλα), με μοτέρ (απλά, μοτέρ-μανιβέλα, με ενσωματωμένο δέκτη τηλεχειρισμού, αυτορυθμιζόμενα με ανίχνευση εμποδίου) και αυτόματα (φωτοκύτταρα, αισθητήρες αέρος-φωτός, δέκτες τηλεχειρισμού).

Οι συντελεστές θερμοπερατότητας των κουτιών έχουν μετρηθεί σε γνωστά εργαστήρια του εξωτερικού όπως το ENSINGER και το ROSENHEIM και είναι οι χαμηλότεροι στην ελληνική αγορά. Προτιμήστε τα και για την υψηλή ηχομόνωση που παρέχουν. Τα μοτέρ των ρολών εισάγονται από τους ευρωπαϊκούς οίκους NICE (Ιταλίας), BECKER (Γερμανίας) και συνοδεύονται από γραπτή εγγύηση 5 ετών, εφ’όσον τηρηθούν απόλυτα οι όροι χρήσης που θέτουν οι κατασκευαστές των μοτέρ.