ΠΛΙΣΣΕ ΜΕ ΕΡΠΥΣΤΡΙΑ

Η χρήση πλαστικής ερπύστριας επιτρέπει την αποφυγή οδηγού στο κάτω μέρος, διευκολύνοντας τη διέλευση και το καθάρισμα του δαπέδου. Το Το πανί πλισσέ παράγεται από την ideco και είναι διαθέσιμο σε 3 χρώματα (μαύρο, γκρι, ανοιχτό γκρι). Το υλικό κατασκευής του πανιού μας έχει αποδεδειγμένα την μέγιστη αντοχή σε UV ακτινοβολία και σε υψηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος, από κάθε άλλο παρόμοιο υλικό με τις ίδιες χρήσεις. Σας παρέχουμε την καλύτερη ποιότητα και εγγύηση καλής και μακροχρόνιας λειτουργίας.πανί που χρησιμοποιείται είναι άκαυστο, μεγάλης αντοχής (τύπου ακορντεόν) από πολυπροπυλένιο, προσφέροντας προστασία και σκίαση καθώς και αντοχή στον αέρα, χάρη στο κορδόνι (ανθρακόνημα)που βρίσκεται ενδιάμεσα στο πανί.

Δε διαθέτει ελατήριο επαναφοράς, κάνοντας το άνοιγμα και το κλείσιμο εύκολο και φέρει ειδικά πλαστικά κουμπώματα ώστε να αφαιρείται εύκολα από το κούφωμα για καθαρισμό ή αποθήκευση. Παρέχει τέλεια στεγάνωση με μαγνήτη και βουρτσάκι.

Τέλος, μας επιτρέπει να καλύψουμε μεγάλα ανοίγματα μπαλκονόπορτας (έως 6m)καθιστώντας την, την ιδανική λύση για χρήση σε κατοικίες και κάθε επαγγελματικό χώρο.